Facultatea de Stiinte Economice / ULBS

Calea Dumbravii 17, Sibiu, Romania Tel: +40.269 21 03 75
Fax: +40.269 21 03 75

Parteneri


Instructiuni de trimitere a lucrarilor

Lucrarile vor fi trimise sub forma unui singur fisier PDF — avand pe prima pagina titlul, numele si afiliatia autorilor, un rezumat de maxim 200 de cuvinte, maxim 3 coduri Journal of Economic Literature (JEL), si maxim 5 cuvinte-cheie (“keywords”) — atasat unui email trimis la ermas2020sibiu@gmail.com (emailul a ramas acelasi ca si in cazul editiei 2020, amanata pentru anul 2021).

Articolele pot fi trimise incepand din 15 martie 2021. Data limita pana la care se pot trimite lucrari este 15 mai 2021, ora 23.59, GMT+2 (ora Romaniei). In caz ca nu primiti confirmare pentru articolul trimis in doua-trei zile, va rugam sa ne recontactati. O persoana poate trimite un singur articol, desi poate fi co-autoare la alte articole (trimise de co-autori). Va rugam sa mentionati si in email cine ar fi prezentatorul, in cazul mai multor autori. Lucrarile si prezentarile vor fi in limba engleza.

Economistii straini vor putea si ei trimite lucrari spre considerare pe un anumit numar de locuri pentru prezentarile contribuite, decis de catre Comitetul Stiintific in functie de calitatea lucrarilor primite. Intentia este ca majoritatea prezentatorilor la ERMAS sa ramana constituita din economisti romani, din tara sau din diaspora.

Home | Contact

Copyright © ulbsibiu.ro. All rights reserved. Copyright Notice.