Facultatea de Stiinte Economice / ULBS

Calea Dumbravii 17, Sibiu, Romania Tel: +40.269 21 03 75
Fax: +40.269 21 03 75

Parteneri


Conferinta Stiintifica Anuala a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate

ERMAS 2021

A șaptea editie in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, in perioada 28 – 30 iulie 2021Suntem onorati sa avem in calitate de invitati Keynote urmatoarele personalitati din mediul academic international:
Scopul acestei initiative este acela de a organiza o conferinta stiintifica cu frecventa anuala a cercetatorilor economisti romani (sau cunoscatori ai limbii romane). Sfera participantilor cuprinde in principal economisti romani afiliati unor universitati straine / institutii de cercetare din afara tarii, precum si colegi ai acestora care activeaza in Romania. Initiative similare au fost implementate cu regularitate in alte tari europene cum ar fi Franta, Germania, Grecia sau Ungaria.

Conferinta va avea loc in perioada 28 - 30 iulie 2021 in format hibrid (i.e., online & onsite la Sibiu), fiind gazduita de Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Data fiind situatia epidemiologica inca incerta, participantii pot opta fie pentru prezenta la Sibiu, cu respectarea normelor de siguranta in vigoare la momentul conferintei, fie pentru prezenta in format online. De altfel, toate lucrarile conferintei, indiferent de locatia prezentatorilor, vor fi transmise si in format online prin intermediul unei platforme dedicate.

Informatii despre riscul de Covid-19 al regiunilor lumii, precum si despre regimul de carantinare/izolare pe care trebuie sa il respecte persoanele care vin in Romania din diverse regiuni ale globului, gasiti la urmatorul link: http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19.


Home | Contact

Copyright © ulbsibiu.ro. All rights reserved. Copyright Notice.