Stimați invitați,


      Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar, Asociația Europeană de Drept Bancar și Financiar și Facultatea de Drept din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu au plăcerea de a vă invita să participați în perioada 27 - 31 mai 2014 la Conferința internațională cu tema:
"TENDINȚE ÎN DOMENIUL FINANCIAR ȘI BANCAR ÎN LEGISLAȚIA NAȚIONALĂ, EUROPEANĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ" / National, European and International Legal Developments in Financial and Banking Field care va fi organizată în SIBIU.

      Între temele ce vor fi supuse dezbaterii, enumerăm cu titlu exemplificativ: evoluția legislației naționale, europene și a altor state în domeniul bancar, supravegherea prudențială, managementul crizelor și rezoluția bancară, retail banking, acordul Basel III, servicii de investiții și piețe reglementare, fonduri de investiții, insolvența, servicii de plată și monedă electronică.

      Vă rugăm confirmați participarea dumneavoastră la lucrările conferinței până la data de 21 martie 2014.

      De asemenea, vă rugăm să ne comunicați dacă doriți să susțineți o prezentare, sens în care așteptăm să ne indicați titlul (și durata) prezentării.
      Facem precizarea că nu trebuie achitată taxă de participare. Lucrările conferinței vor fi prezentate în limbă română și engleză fiind asigurată traducerea simultan. Lucrările conferinței vor fi culese într-un volum al conferinței redactat bilingv (română-engleză) cu sprijinul unei edituri de prestigiu din țară.

Programul general al conferinței este prezent pe site, iar programul complet al evenimentului va fi publicat în timp util.

DR. ALEXANDRA RUSU
Facultatea de Drept
Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
alexandra.zamfir@gmail.com
ELENA JIURJIU
+4 (021) 323-0893 , (+4) 0721 451 497
Contabil AEDBF România
acjsfb@gmail.com